Web Page Maker

Imam izdelek pa ne vem kako naprej?

Če vaša ponudba zajema produkte, kateri so lahko zanimivi za trg in, katere je mogoče tržiti preko spleta, se ne obotavljajte. Vse kakor vse le ni tako enostavno. Postaviti produkt v spletno prodajalno je sicer začetek ni pa zagotovilo, da se bo prodajal. Pri tem je potrebno dosti več dela in znanja.

Nobena stvar ne pride sama in ne čez noč. Kdor misli, da bo spletna prodaja dosegla željene rezultate v kratkem naj se tega raje ne loti, pri tem je potrebna velika mera potrpežljivosti.

Glavni razlogi, da se podjetniki ne odločajo za spletno prodajo je ravno nepoznavanje sodobnih marketinških prijemov ali pa je predrago in preveč kompleksno. Mnogi so tudi prezasedeni s poslom in jim enostavno primanjkuje časa. Čas pa je bistvenega pomena pri prodaji. Zaloge se kopičijo prodaja pa ne steče.

Prvo kar je potrebno razmisliti je obseg trga. Ali Slovenija zadostuje potrebam vaše prodaje? Splet je zato idealna rešitev. Spletna prodaja vam odpira vrata na globalni trg in to 24 ur tedensko. Zamislite si, da za vstop nanj ne potrebujete niti dodatnega znanja niti časa. Za vse poskrbimo mi.

Izdelamo vam lastno spletno prodajno stran ali pa uporabimo že obstoječo ter vključimo vaše artikle, poskrbimo za vso potrebno logistiko in plačilo. Poleg tega z optimizacijo in sodobnimi marketinškimi prijemi povečujemo stalno rast prodaje.

V nadaljevanju lahko izberete enega od naših prodajnih paketov. Pokličite nas in dogovorili se bomo za termin in vam svetovali glede na vaše potrebe in želje kako naprej. Ne izgubljajte časa naš obisk vas popolno nič ne obvezuje, skupno se bomo odločili o nadaljnjem sodelovanju.

NAZAJ NA DOMAČO STRAN