Mobirise Web Creator

Odgovori na pogosta vprašanja

V kolikor imate kakšno dodatno uprašanje nam ga zastavite preko emaila ali nas pokličite po tel. 051 633 678

Ali se lahko odločim za prodajni paket po meri?


Vsekakor, na uvodnem sestanku vam svetujemo glede na pričakovano prodajno uspešnost paket, ki bi najbolje ustrezal in ki bo prinašal najboljše prodajne rezultate.

Kako se prijavim?


V kolikor vas spletna prodaja pri nas zanima se lahko prijavite preko spletne email forme ali pa z vplačilom prijavnine preko PayPala, lahko pa nas pokličete na mobilno tel št.: 051 633 678, lahko pa nam pošljete SMS.

Zakaj moram ob prijavnini plačati 50€?


Prijavnino v znesku 50€ zaračunavamo zaradi resnosti pristopa, kar pa ne velja za željene informacije po telefonu ali mailu.

Kako dolgo lahko uporabljam vaše storitve?


Minimalna doba našega sodelovanja je eno leto, za ta čas se tudi sklene pogodba z možnostjo podaljšanja dokler obstaja obojestranski interes.

Ali so moji artikli pri vas avtorsko zaščiteni?


Pogodbeno se zavežemo, da se vaših lastnih artiklov ne bomo okoristili ali prodajali brez vaše odobritve ali posredovali tretji osebi.

Kakšnja je cena vaših storitev?


Cena naših storitev je razvidna pri opisu posameznih paketov. Kadar pa se skupno odločimo za paket po meri pa se cena prilagodi v danih okvirih glede na sestavo paketa in se nanaša na provizijo prodanega artikla. Fiksna cena je samo pri Osnovnem paketu.

Kdo skrbi za prejeta naročila in odpremo?


Za redno spremljane naročil in odpremo poskrbimo mi. Vsa  naročila prejeta do 12:00 se odpremi še isti dan.

Kdaj dobim denar od prodaje?


Obračun prodaje se dela dva krat mesečno prvega in petnajstega v mesecu in je na vašem računu še isti dan. V izplačilo zapadejo prodani artikli po preteku zakonsko določenega roka za zavrnitev že kupljenega in odposlanega, to je 14 dni. V tem času lahko stranka zavrne artikelj brez obrazložitve, mi pa ji moramo vrniti denar v 30. dneh od dneva prodaje.

Ali sem seznanjen kako poteka prodaja?


O uspešnosti prodaje vas obveščamo en krat tedensko in zajema kompletno analizo prodaje.

Koliko artiklov moram imeti na zalogi pri vas?


Za začetno količino se dogovorimo glede na širino trga, ki ga bomo pokrivali, nadaljne količine pa so odvisne od same prodaje.