Mobirise Website Builder

Izdelava spletne trgovine

Začetek vsake spletne prodaje je izdelava spletne trgovine. Poleg tega, da je vaša spletna trgovina ciljno usmerjena in interaktivna, da so vaši izdelki podrobno opisani in lepo predstavljeni ter da je varna za kartično poslovanje.

Paziti je potrebno, da ste vedno korak pred konkurenco, zato je ves čas potrebno slediti trendom in zakonom, ki so predpisani za spletno prodajo. Spletna trgovina mora uporabnikom dajati občutek varnosti. Vse mora biti prilagojeno obstoječi zakonodaji. Začetna spletno prodajna stran ni nikoli dokončna ves čas jo je potrebno dograjevati in prilagajati, tudi takrat, ko prinese željene rezultate, skratka mora biti interaktivna.

Na spletno stran dodamo vtičnike in ikone družbenih omrežij na katerih ste prisotni. Facebook, LinkedIn, Twitter Flickr in Pinterest so samo nekateri od najpopularnejših. Uspešnost vaše strani pri prodaji je odvisna od tega, ali vam uspe zgraditi zaupanje in stopiti v stik z obiskovalci v nasprotnem primeru jih spletna stran pusti ravnodušne in jo zato že po nekaj sekundah zapustijo.

Z obiskovalci vaše spletne strani se lahko pogovarjate tudi »v živo« in to v trenutku, ko se nahajajo na vaši spletni strani. Obiskovalci vaše spletne strani bodo zadovoljni, saj bodo do odgovorov prišli v trenutku, vi pa boste iz prve roke izvedeli, kakšni dvomi se jim porajajo in kako bi lahko izboljšali spletno stran ali pa samo ponudbo. Za potrebe spletne prodaje vam po želji oblikujemo logotipe in ves ostali promocijski material. .

NAZAJ NA DOMAČO STRAN